ÖZKURBİR Antalya Bölge Toplantısı 31 Ekim 2025, 20:25
ÖZKURBİR Genel Başkanı Enis Şener ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Dayıoğlu, bugün Antalya’da bölge toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda eğitim alanında faaliyet gösteren özel okul yöneticileri, kurum temsilcileri ve yerel eğitim paydaşlarıyla bir araya gelindi.
Gerçekleştirilen toplantıda, özel öğretim kurumlarının güncel durumu, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri üzerine verimli görüşmeler yapıldı. Ayrıca Aralık ayında Antalya’da düzenlenecek olan AES’25 – 4. Eğitim Sempozyumu hakkında bilgi paylaşıldı ve sempozyuma ilişkin davetler iletildi.
Başkan Enis Şener, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Antalya’daki eğitim kurumlarımızın dinamizmi ve katkısı, özel öğretim camiamızın gücünü gösteriyor. Hep birlikte daha nitelikli, daha güçlü bir eğitim yapısına ulaşmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Yardımcısı Ali Dayıoğlu ise, kurum ziyaretlerinin sadece birer tanışma değil, ortak aklı ve iş birliğini güçlendirme amacı taşıdığını vurguladı. “Eğitimin her kademesinde birlikte hareket edersek, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleriz.” dedi.
Toplantının, önümüzdeki süreçte bölgesel iş birliği çalışmalarına ve sempozyum hazırlıklarına önemli katkı sağlaması bekleniyor.
DIĞER HABERLER
-
Akademik Başarı Neleri Perdeliyor? Ebeveyn, Okul ve Başarının Görünmeyen Bedeli
03 Ocak 2026, 16:35 -
Prof. Dr. John Hattie: Kişiselleştirilmiş Öğrenme Bağlamında Görünür Öğrenme
03 Ocak 2026, 06:28 -
Muallim-i Ekber: Hz. Muhammed (sav.)
02 Ocak 2026, 11:44 -
Özel Okul Ücretleri Üzerinden Yürütülen Tartışmalar ve Eğitime Verilen Zarar
31 Aralık 2025, 11:49 -
CANIMDAN AZİZ TUTMUŞTUM SİZİ
31 Aralık 2025, 10:33 -
GÜVENLİK, GÜVENLE SAĞLANIR
31 Aralık 2025, 10:27 -
Teknokolonizasyon ve Teknolojide Dekolonizasyon - Maarif Vakfı 5. Eğitim Zirvesi’nin ardından-2
31 Aralık 2025, 10:24 -
Öğretmenin İtibarı Ne Zaman Bu Kadar Kolay Harcanır Oldu?
31 Aralık 2025, 10:20 -
FUAD ile İRADE EĞİTİMİ
29 Aralık 2025, 11:03 -
Hasbihal Buluşmaları Zeytinburnu’nda Gerçekleşti
28 Aralık 2025, 16:28

