İTO Eğitim Komitesi, Hong Kong Acedemy International School'a ziyaret gerçekleştirdi. 09 Şubat 2026, 10:08
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Eğitim Komitesi, uluslararası eğitim vizyonunu geliştirmek ve dünyadaki iyi uygulamaları yerinde incelemek amacıyla düzenlediği Hong Kong Eğitim Gezisine, Hong Kong’un seçkin eğitim kurumlarından Hong Kong Academy International School ziyaretiyle başladı.
Gerçekleştirilen ziyarette; çağdaş eğitim modelleri, yenilikçi öğretim yöntemleri, öğrenci merkezli yaklaşımlar ve çok kültürlü okul yapıları ele alındı. Okul yönetimiyle yapılan görüşmelerde, küresel ölçekte akademik başarıyı destekleyen uygulamalar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
İTO Eğitim Komitesi yetkilileri, bu tür uluslararası temasların Türkiye’deki eğitim kurumlarının vizyonunu güçlendirdiğini, eğitimde kalite ve sürdürülebilir gelişim açısından önemli kazanımlar sağladığını ifade etti.
Hong Kong temaslarının, yeni iş birliklerine zemin hazırlaması ve Türk eğitim camiasına uluslararası perspektif kazandırması hedeflenirken, eğitim gezisi programı kapsamında farklı eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerin devam edeceği bildirildi.
DIĞER HABERLER
-
NESİLLERİN KILAVUZU: ÖĞRETMENİN İTİBARI, TOPLUMUN İSTİKBALİ
30 Nisan 2026, 06:30 -
BAK BEYİM!!!
30 Nisan 2026, 06:27 -
Eğitim Konuşulursa Gelecek Güçlenir
29 Nisan 2026, 19:13 -
Koruyucu Rehberlik ve Psikososyal Destek İçin Ortak Adım
29 Nisan 2026, 19:12 -
Sınırsız Paran Olsa, Sadece Bir Şey Alabilsen Ne Alırdın?
28 Nisan 2026, 00:38 -
Eğitimde “Ekol” Sorunu: Sürekli Değişim Kıskacında Özümüzü Aramak
26 Nisan 2026, 16:41 -
Sırt Dönülen Sadece Çocuklar mı?
26 Nisan 2026, 16:02 -
ÖZEL OKULLARDA YAZ OKULU UYGULAMASI
26 Nisan 2026, 15:21 -
Mektep’in İhyası: Müfredattan Kalbe Giden Yolu Yeniden İnşa Etmek
26 Nisan 2026, 15:09 -
AİLE - Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu İstanbul'da gerçekleşti.
26 Nisan 2026, 11:33







