BAŞAKŞEHİR ÖZEL OKULLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 20 Kasım 2025, 22:15
Başakşehir’de faaliyet gösteren özel okullar, eğitim sektöründeki güncel gelişmeleri değerlendirmek ve ortak istişarelerde bulunmak üzere düzenlenen “Başakşehir Özel Okullar Buluşması”nda bir araya geldi. İlçe genelinden pek çok okulun yöneticileri, eğitim liderleri ve kurum temsilcileri toplantıya katılım sağladı.
Buluşmada; yeni eğitim-öğretim döneminin beklentileri, özel okulların karşılaştığı yapısal sorunlar, maliyet yönetimi, öğretmen istihdamı, öğrenci hareketliliği ve geleceğe yönelik stratejik planlamalar masaya yatırıldı. Katılımcılar, hem yerel hem de ulusal düzeyde eğitim politikalarının özel okullara etkilerini ele alırken, iş birliği ve dayanışma vurgusu da öne çıktı.
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi, çözüm odaklı değerlendirmeler ve ortak hedefler doğrultusunda güçlü bir iletişim zemini oluşturması açısından büyük önem taşıdı.
Başakşehir’deki özel okullar, benzer buluşmaların düzenli aralıklarla devam ettirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Eğitimde kaliteyi artırma ve ortak sorunlara birlikte çözüm üretme hedefiyle çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.
DIĞER HABERLER
-
NESİLLERİN KILAVUZU: ÖĞRETMENİN İTİBARI, TOPLUMUN İSTİKBALİ
30 Nisan 2026, 06:30 -
BAK BEYİM!!!
30 Nisan 2026, 06:27 -
Eğitim Konuşulursa Gelecek Güçlenir
29 Nisan 2026, 19:13 -
Koruyucu Rehberlik ve Psikososyal Destek İçin Ortak Adım
29 Nisan 2026, 19:12 -
Sınırsız Paran Olsa, Sadece Bir Şey Alabilsen Ne Alırdın?
28 Nisan 2026, 00:38 -
Eğitimde “Ekol” Sorunu: Sürekli Değişim Kıskacında Özümüzü Aramak
26 Nisan 2026, 16:41 -
Sırt Dönülen Sadece Çocuklar mı?
26 Nisan 2026, 16:02 -
ÖZEL OKULLARDA YAZ OKULU UYGULAMASI
26 Nisan 2026, 15:21 -
Mektep’in İhyası: Müfredattan Kalbe Giden Yolu Yeniden İnşa Etmek
26 Nisan 2026, 15:09 -
AİLE - Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu İstanbul'da gerçekleşti.
26 Nisan 2026, 11:33

